La pelteaua de capsuni, cirese, caise, se adauga putina zeama de mere, pentru a se lega mai bine
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
La pelteaua de capsuni, cirese, caise, se adauga putina zeama de mere, pentru a se lega mai bine
Puteti prepara garnitura o data cu friptura daca imbracati friptura cruda cu fasii de cartofi fierti și dati pe razatoare, presarati usor pe toata suprafata carnii (...)
Friptura de pasare (gaina, rata, curcan) facuta la cuptor devine foarte crocanta daca în timpul friptului se unge mereu cu bere (...)
Carnatii proaspeti nu crapa la prajit daca ii cufundati mai inainte în apa clocotita și ii tavaliti prin faina (...)
Merele se vor curata mai usor de coaja daca le tineti inainte un minut în apa fiarta (...)
Pepenii verzi se pot pastra în stare proaspata daca sunt introdusi în var stins (...)
Grisul se pastreaza în loc uscat, se aeriseste periodic, se cerne daca are cocoloase (...)