Daca inveliti o jumatate de lamaie într-un tifon, veti stoarce sucul acesteia fara samburi
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca inveliti o jumatate de lamaie într-un tifon, veti stoarce sucul acesteia fara samburi
Perele care se coc dupa ce sunt culese sunt mai gustoase decat cele care sunt lasate în copac pana la coacere (...)
Glazura de ciocolata de pe torturi sau prajituri nu se mai sfarama daca atunci cand o topim amestecam în ea și putin iaurt simplu (...)
Salamul se pastreaza proaspat daca se unge cu unt pe partea taiata (...)
Sfecla poate fi curatata mai usor daca, dupa fierbere, o tineti cateva minute sub jet de apa rece (...)
Spuma de albus nu se lichefiaza daca punem în ea zaharul în doua reprize: una cand incepem batutul, cealalta la final (...)
Pentru a fi mai apetisante, sanvisurile se garnisesc cu felii de salata verde, sfecla rosie fiarta, coapta, sau murata, frunze de patrunjel verde, castravete proaspat sau murat (...)