Pe langa aromele clasice, producatorii de inghetata au scos pe piata și arome mai putin obisnuite: ardei iute, usturoi, bere, avocado, branza cu mucegai sau bacon
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pe langa aromele clasice, producatorii de inghetata au scos pe piata și arome mai putin obisnuite: ardei iute, usturoi, bere, avocado, branza cu mucegai sau bacon
Paienjenii din Cambogia se cresc special pentru a fi consumati, fiind mancati prajiti (...)
Spanacul, salata, prazul, loboda, stevia se pun la fiert în apa putina în care s-a adaugato jumatate de lingurita de sare, sarea le conserva culoarea (...)
Este bine ca pestele sa fie sters cu un prosop curat și sarat inainte cu 10-15 minute de a-l praji, deoarece se va rumeni frumos și nu se va faramita (...)
Branza de orice fel se pastreaza cel mai bine sub un clopot de sticla (...)
La supele-creme, faina nu se prajeste, ci se amesteca în grasime și se toarna imediat în pireul de legume (...)
Sofranul este cel mai scump condiment din lume (...)