Carnea tinuta mai mult la frigider, se frige cu putina telina, pentru a capata un gust mai bun, mai placut
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Carnea tinuta mai mult la frigider, se frige cu putina telina, pentru a capata un gust mai bun, mai placut
Pentru a obtine o friptura suculenta, trebuie sa impachetati carnea în aluat de foietaj inainte de a o introduce în cuptor (...)
Dupa ce curatam cartofii de coaja, e bine sa-i trecem prîntr-un jet de apa rece, vor fierbe mai usor și nu se vor farama (...)
Anghinarea foarte populara în bucataria italiana se gaseste într-o multitudine de varietati și forme: incepand cu plantele tinere, subtiri, care se gatesc și se consuma integral, și pana la anghinarea uriasa, globulara, pretuita pentru miezul sau carnos ce poate fi preparat în nenumarate feluri (...)
Aluatul cu drojdie nu se mai lipeste de maini daca e framantat într-un vas mare și curat, din material plastic (...)
Laptele tinut în lumina naturala isi pierde în doua ore aproape doua treimi din cantitatea de vitamina B (...)
Uleiul pastrat mai multa vreme nu va rancezi niciodata daca în sticla se baga o bucatica de zahar (...)