Pentru ca conopida sa nu se innegreasca la fiert, se pune în apa, inainte de fierbere, o bucatica de zahar
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru ca conopida sa nu se innegreasca la fiert, se pune în apa, inainte de fierbere, o bucatica de zahar
Un vas cu zahar ars, fierbinte, pus în frigiderul scos din priza și dezghetat, absoarbe orice miros (...)
Pentru ca conopida sa nu se innegreasca la fiert, se pune în apa, inainte de fierbere, o bucatica de zahar (...)
Dulceata nu se zahariseste daca în timpul fierberii se spumeaza, se sterg marginile vasului cu o carpa muiata în apa rece (...)
Prin tehnicile culinare se urmareste profilaxia sau vindecarea diferitelor afectiuni, mai ales a bolilor care se datoreaza prepararii necorespunzatoare sau irationale a mancarii (...)
Ficatul trebuie sarat doar cand este aproape gata, altfel se intareste (...)
Pentru a nu se intari, ficatul nu trebuie sarat inainte de a fi prajit (...)