Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-15767


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


soul

Galbenusurile pentru dres se freaca mai intii cu sare și apa

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • heartbreak

    Bucătărie-14879

    Branza Pecorino din Italia a fost realizata pentru prima data acum 2000 de ani, într-un sat de langa Roma (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hand

    Bucătărie-27217

    Exista mai multe feluri de ulei: ulei de floarea soarelui, ulei de porumb, ulei de soia, ulei de dovleac, ulei de canepa, ulei de masline, ulei de nuci, ulei de migdale, ulei de avogado, ulei de alune, ulei de arahide sau ulei de susan (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Flori
  • ruin

    Bucătărie-18343

    Legumele congelate trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei apoi se intoduc la fiert într-un vas cu putina apa clocotita și putina margarina sau unt,iar vasul se acopera cu un capac astfel fierberea este mai rapida și aroma legumelor nu se pierde (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • write

    Bucătărie-22891

    Pentru a-si pastra culoarea verde, fasolea pastai și mazarea verde se fierb în vase cu capac, adaugandu-se în apa un varf de cutit de bicarbonat de sodiu (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • write

    Bucătărie-17381

    Pestele care are miros neplacut se pune la fiert un minut sau doua, într-o cantitate mare de apa cu cateva linguri de otet și putina sare, apoi se scoate și se prepara (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-19707

    Una dintre cele mai ciudate mancaruri din lume, dar o delicatesa în China și Thailanda, este supa de liliac (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Mistere

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi