Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-15711


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


man

Pentru a obtine o cantitate mai mare de zeama, lamaile trebuie lasate la temperature camerei, iar inainte de a fi stoarse, acestea se vor rula pe o suprafata tare de cateva ori, apasandu-le usor

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • orion nebula

    Bucătărie-21060

    Fructele, rahatul și nuciile folosite la prajituri se trec prin faina, pentru a nu se lasa la baza tavii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-16046

    Carnea proaspata se pastreaza în frigider 2 zile, cea fiarta sau fripta, 3-4 zile, carnea macinata, carnatii proaspeti și pestele proaspat se pastreaza în frigider timp de 24 de ore iar sunca și salamul taiat, 5-6 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • solar system

    Bucătărie-18887

    Tinuta la aer, drojdia de bere se innegreste și se usuca, pentru a ramane la fel de proaspata ca la cumparare, ea trebuie pusa într-un vas cu faina sau cu sare de bucatarie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • swan

    Bucătărie-29457

    La mancarea din orez, ceapa se taie marunt, se caleste bine, se adauga orezul, pregatit ca mai inainte, la sfarsit se pune bulionul, verdeata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-21741

    Cea mai intrebuintata leguma din lume este ceapa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • write

    Bucătărie-20861

    Pentru indepartarea mirosului de peste de pe maini și vase, acestea se clatesc mai intai cu apa rece, iar mai apoi se spala cu apa calda și detergenti sau cu apa calda la care se adauga o lingura de otet (sare de lamaie) (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi