Pentru a fi mai gustoasa carnea tocata se adauga în ea ceapa proaspata taiata marunt, ceapa calita și cartof crud ras
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a fi mai gustoasa carnea tocata se adauga în ea ceapa proaspata taiata marunt, ceapa calita și cartof crud ras
Puteti pastra legumele numai în cutii de lemn sau carton, în plastic nu pot sa respire si-si pierd aroma (...)
Cascavalul Halloumi din Cipru este recunoscut datorita calitatii deosebite și prin faptul ca nu se topeste la temperaturi foarte inalte (...)
Pentru a taia oul fiert se inmoaie lama cutitului în apa rece și astfel galbenusul nu se va mai faramita (...)
Nucile pentru creme, glazuri sau umpluturi, nu e bine sa se piseze în piulita pentru ca devin uleioase (...)
Sarea trebuie adaugata la sfarsit atunci cand gatiti linte, deoarece lintea fierbe mai greu în combinatie cu aceasta (...)
Hreanul care ramane nefolosit,se poate razui și se amesteca cu cateva picaturi de zeama de lamaie precum și cu putin unt (...)