Inainte de a fi introdusa în cuptor, friptura nu trebuie presarata cu boia sau cu verdeturi uscate pentru ca se va arde
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Inainte de a fi introdusa în cuptor, friptura nu trebuie presarata cu boia sau cu verdeturi uscate pentru ca se va arde
Legumele radacinoase se pastreaza în frigider maxim 30 de zile (...)
Supele, sosurile au gust mai bun daca dupa ce au fost luate de pe foc, li se adauga putin unt (...)
Orezul isi va pastra culoarea alba și boabele nu se vor lipi intre ele daca în apa de fiert se pune o lingura de suc de lamaie (...)
La peltea nu se folosesc fructele fainoase, care se sfarama, deoarece iese zeama tulbure (...)
In Liban exista un local unde atmosfera de razboi este prezenta și în locul unde mananci (...)
Cand afara e cald, laptele nu se strica asa de repede, daca la fiert se adauga o lingurita de zahar la 1 litru de lapte (...)