Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-15264


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


spiral

Patrunjelul, mararul, tarhonul și leusteanul uscte isi pastreaza mai bine culoarea și aroma daca sunt tinute în borcane de culoare inchisa, verdeturile se usuca foarte bine și repede în cuptor

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • woman

    Bucătărie-27936

    Daca vrei sa tai o ceapa și nu vrei sa lacrimezi, mesteca guma (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • girls

    Bucătărie-21652

    Pentru ca piureul de cartofi sa fie alb și pufos, ii adaugam la sfarsit un albus de ou batut spuma (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-20288

    Inghetata asa cum o stim azi a aparut abia în secolul XVII și se spune ca a fost inventata de Francesco Procopio (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-20735

    Mancarea de varza acra este mai buna daca se adauga un cartof ras (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • spring

    Bucătărie-20176

    Alimentele nu se mai lipesc de peretii congelatorului, daca puneti sub ele un covaras pe masura, dîntr-o folie de plastic atunci cand aluatul cu drojdie a crescut prea mult și nu-l bagam imediat la cuptor, deasupra lui se aseaza o hartie alba, umezita cu apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-30300

    Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi