Toate supele date prin sita se. pot prepara fierbandu-se leguma respectiva în zeama de zarzavat fiert și strecurat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Toate supele date prin sita se. pot prepara fierbandu-se leguma respectiva în zeama de zarzavat fiert și strecurat
Italia are în momentul de fata peste 30.000 de pizzerii (...)
Jumatate din populatia globului are orezul ca aliment principal (...)
Pentru impiedicarea cristalizarii sarii se adauga doua degete de boabe de orez crud peste sarea din borcan (...)
Desi martipanul este folosit în mai toate bucatariile lumii decoreand deserturi dintre cele mai diverse, în trecut, era folosita doar pentru imbracarea torturilor și prepararea deserturilor rafinate ale persoanelor de rang nobiliar (...)
Pestele prajit va fi foarte gustos daca inainte de a-l da prin faina și a-l praji este tinut 5-10 minute în lapte (...)
Ceapa folosita pentru salate isi pierde iuteala daca inainte de a prepara salata, se taie sub forma de pestisori și se freca cu putina sare (...)