Tortul de ciocolata are o aroma mai placuta daca în blat amestecati cateva picaturi de otet de mere sau suc de lamaie
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Tortul de ciocolata are o aroma mai placuta daca în blat amestecati cateva picaturi de otet de mere sau suc de lamaie
Salvia trebuie folosita în cantitati mici deoarece are un gust foarte puternic și o rumenim în ulei pentru a o face sa-si elibereze intreaga aroma (...)
Din carnea tocata (macinata) se fac parjoale, chiftele, sarmale, umplutura pentru: ardei, dovleacei, rosii, ceapa, vinete, clatite, merdenele s.a (...)
Amestecat în salate, hreanul le va conferi acestora un gust deosebit (...)
Prajiturile din aluat, pregatite la cuptor nu cresc asa cum trebuie daca se deschide cuptorul inainte de a trece aproximativ trei sferturi din timpul necesar coacerii (...)
Oul, apreciat pentru gust, valoare energetica și lecitina, este contraindicat unora deoarece galbenusul se afla în topul alimentelor care contin colesterol (...)
Acidul fosforic este folosit ca acidifiant în unele bauturi (...)