Branza Pecorino din Italia a fost realizata pentru prima data acum 2000 de ani, într-un sat de langa Roma
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Branza Pecorino din Italia a fost realizata pentru prima data acum 2000 de ani, într-un sat de langa Roma
Toate ingredientele folosite la pregatirea cozonacilor trebuie sa fie aduse la temperatura camerei, iar drojdia trebuie sa fie neaparat proaspata (...)
Ouale de bibilica sunt mai hranitoare decat cele de gaina, iar din cauza cojii lor deosebit de tari ele se pot pastra bune de mancat aproape 1 an de zile (...)
Clatitele devin mai pufoase daca în loc de apa, în aluat se pune apa minerala (...)
Bananele contin minerale care contribuie la o asimilare mai buna a calciului în oase, ceea ce inseamna ca te protejeaza de osteoporoza și alte boli asociate sistemului osos (...)
Daca doriti ca painea de casa sa aiba coaja crocanta se unge cu apa rece ianinte de a o coace (...)