In zonele mediteraneene, localnicii obisnuiesc sa combine gustul dulce al pepenelui cu cel sarat al branzei feta, obtinand astfel o delicioasa salata
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
In zonele mediteraneene, localnicii obisnuiesc sa combine gustul dulce al pepenelui cu cel sarat al branzei feta, obtinand astfel o delicioasa salata
Grisul se pastreaza în loc uscat, se aeriseste periodic, se cerne daca are cocoloase (...)
Oaie în gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi și se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou în zeama și se lasa la racit (...)
Culoarea galbenusului de ou este determinata de hrana pe care o primeste gaina (...)
Cel mai mare cornet cu inghetata din lume a fost pregatit în Marea Britanie, la Gloucester, în 2012 (...)
Inainte de a utiliza într-un preparat usturoi, este bine sa-l fierbeti 3-4 minute în clocot. Va fi astfel mai bine tolerat, mai usor de digerat. (...)
Laptele tinut în lumina naturala isi pierde în doua ore aproape doua treimi din cantitatea de vitamina B (...)